Svt הפרעת קצב על חדרית.

דיון מתוך פורום  פרפור פרוזדורים

20/08/2020 | 19:04 | מאת: לואי

לאמא שלי יש svt הפרעת קצב על חדרית. בזמן האחרון מצאו אצלה אי סדרות בקצב הלב. כלומר פעימות הלב לא סדירות. האם הפרעה זו יכולה להיגרם כתוצאה מ svt? ואיך אפשר לטפל בזה?

שלום רב השאלה מאד כללית כי ישנם מספר סוגים של SVT ומדי פעם טיפול לכך זה אבלציה בצנתור. באופן כללי SVT זה ארוע זמני עם דופק מהיר מעל 150 לדקה שמופיע וחולף עצמוני. במידה וקצב נשאר מהיר ולא חוזר לקצב רגיל צריך לטפל במידי במסגרת חדר מיון או בית חולים . מציע לפנות לרופא קרדיולוג ולעבור בירור כולל אק"ג רגיל" הולטר ובמידת הצורך בדיקה אלקטרופיזיולוגית בחדר צנתור. בהצלחה דר' ויקטור רובצ'בסקי

מנהל פורום פרפור פרוזדורים