לחץ דם גבוה ודופק מהיר

דיון מתוך פורום  פרפור פרוזדורים

11/04/2020 | 16:07 | מאת: גלית

לפני כשלושה שבועות לחץ דם גבוה 160/100 דופק 120. אם הזמן לחץ הדם ירד עם כדור נורמלול. לחץ הדם עולהבסביבות הערב. הדופק מאוד לא סדיר. הוא משתנה מאוד מגיעל 107, 90.. משתנה מאוד מבדיקה לבדיקה גם אני מרגישה בו. וזה במנוחה. מה עליי לעשות? איזה בדיקות כדאי לעבור? יש קושי בתקןפה זו לפנות לרופא. עשיתי באותו יום שלא הרגשתי לראשונה טוב אקג היה תקין.

סליחה על איחור בתשובה. הכל עקב מצב לא שגרתי. בכל מקרה אני לא יכול לתת המלצה מסויימת כי חסרים הרבה דברים. ממליץ לפנות לרופא משפחה. בהצלחה דר' ויקטור רובצ'בסקי

מנהל פורום פרפור פרוזדורים