האם זה אפשרי

דיון מתוך פורום  פרפור פרוזדורים

26/01/2016 | 12:31 | מאת: מתעניין

שלום רב: סליחה על הבורות. טיילתי מעט בעולם, ובקשתי הרבה בנות מושכות. כולן היו מעט שונות ממני בכל מיני מובנים וגם התרבות ואוכל שונה. רציתי לדעת, האם יום אחד החליט להביא ילד לעולם עם בחורה מאזור אחר בעולם. זה אפשרי? הכוונה, האם הוא יוולד בריא, ללא מחלות, האם עלי לעבוד לגור באזור של הבחורה, או שעליה לעבור לגור בארץ? אצל מי הגנים יותר משמעותיים מבחינת אזור המחייה? לגוגמה באסיה הכל שונה, אוכל, תרבות, מנהגים. והן נראות מעט שונה. האם יוולד ילד אסייתי או אירופאי? האם הוא יוכל להסתגל לכל מזון ואורך חיים? ואם לא היכן מומלץ לחיות איתו? הםא יש חשש למחלות\ פגמים? אם לדוגמה אני עושה בחורה יפנית, נולד תינוק יפני או אירופאי. כי אני יודע שאם הייתי עושה בחורה אפריקנית\אתיופית. היה נולד או חום או לבן. ולא שחור לבן.... תודה

שלום מתעניין. כל אחד מוצא את הדרך שלו בחיים. גם אתה תמצא. לא משנה איפה תגור ואיזה ילד יוולד העיקר שיהיה בריא ומאושר. בהצלחה.

מנהל פורום פרפור פרוזדורים