פרפור פרוזדורים מ- 2013 מטופלת בפרופקס 300 בבוקר+מיקרופירין 100

דיון מתוך פורום  פרפור פרוזדורים

31/10/2019 | 08:46 | מאת: אלטברגר שושנה

סובלת מפרפור פרוזדורים מ- 2013 אבל ההתקפים היו מרוחקים חודשים אחד מהשני. השנה אני אחרי 3 התקפים: אפריל, אוקטובר ואמש (30.11). האם אני צריכה לעבור לטיפול אחר?

שלום, כעיקרון טיפול בפרפור עליות כולל תרופות אנטי-אריטמיות (נגד הפרעות קצב) + טיפול לדילול דם במידה ויש אינדיקציה (התוויה). אספירין נותנים לאנשים ללא גורמי סיכון. אם יש גורמי סיכון טיפול לדילול דם הוא יותר רציני. זאת אומרת שכנראה אין לך גורמי סיכון מסוימים אז מספיק אספירין בלבד. בהצלחה דר' ויקטור רובצ'בסקי

מנהל פורום פרפור פרוזדורים