סיבות לפירפור פרוזדורים ודוםק לא סדיר

דיון מתוך פורום  פרפור פרוזדורים

22/09/2019 | 17:28 | מאת: נגר גבריאל

באופן כללי מרגיש מצוין בידקות דם כלליות כולל בלוטת התריס תקין לחלוטין.לפני כשנתיים התחילה תופעה של דופק לא סדיר התברר כפרפור פרוזדורים אשר מגיע לבד ועובר לבד בדרך כלל כשעה שעתיים.ברצוני לדעת האם עי בדיקות לדעת מה גורם לפרפור?

שלום רב, ישנן מספר סיבות להופעת פרפור עליות כגון בעית מסתמים, בעיה בלוטת הטריס וכו' בין היתר פרפור עליות יכול להיות בלי שום סיבה מסוימת. עד כמה שגיל מתקדם סוכי לפרפור יותר גבוה. הרבה פעמים אין גורם ברור לפרפור.

מנהל פורום פרפור פרוזדורים