הריון אחרי אבלציה של פרפור

דיון מתוך פורום  פרפור פרוזדורים

15/07/2019 | 12:21 | מאת: מרים

שלום, אני בת 33 אחרי 4 לידות רגילות ושנתיים אחרי אבלציה של פירפור פרוזדורים ופעימות מוקדמות שעברה די בהצלחה מדי פעם אני מרגישה פעימות מוקדמות ודופק קצת מהיר בין 100-130 לדקה , השאלה שלי היא האם אפשר להכנס להריון שוב או שעדיף לא לקחת סיכון ? תודה

שלום מרים, למען האמת לא יכול לענות על שלאתך. חסרים לי הרבה פרטים. עדיף להתעייץ עם רופא גינקולוג + קרדיולוג-אלקטרופיזיולוג שמטפל בך. בהצלחה דר' ויקטור רובצ'בסקי

מנהל פורום פרפור פרוזדורים