הולטר לב וחולי

דיון מתוך פורום  פרפור פרוזדורים

14/01/2016 | 17:01 | מאת: דינה

בת 57 בריאה בדרך כלל . בגלל תלו נות של הרגשת דפיקות לב עשיתי ארגומטרהי ואקו שיצאו תקינים, וכן הולטר לב .באותו יום שהייתי עם ההןלטר לב הרגשתי כמו מחלה וירלית, נזלת כאבי גרו,ןגודש בפנים מנזלת ,שיעול מעט , חולשה ובלי חום(איני מפתחת חום בדרך כלל)בלילה שהייתי עם ההולטר לא ישנתי טוב וקמתי לשירותים כמה פעמים. בין לבין נרדמתי .שאלתי היא, האם לעובדה שעשיתי הולטר ,כשאני חולה כפי שתארתי, תהיה השפעה על תוצאות ההולטר האם בגלל זה ימצאו לי הפרעות קצב, האם רופא יכול לדעת שאם תמצא הפרעה מסויימת היא קשורה לזה ,שהייתי חולה?המון תודה על הסבלנות והעזרה

שלום דינה, מחלה ווירלית רגילה בדרך כלל לא גורמת להפרעות קצב רציניות. בנוסף אנני יודע איזה הפרעותו מצאו בהולטר? מקווה שהכל בסדר ותרגישי טוב. דר' ויקטור רובצ'בסקי

מנהל פורום פרפור פרוזדורים