בדיקת זרע לאחר ניצוח וריקוצלע

דיון מתוך פורום  וריקוצלה דליות בוורידי האשכים

23/01/2014 | 15:26 | מאת: ירון

לפני חצי שנה עשיתי ניתוח וריקוצלע שבוע שעבר עשיתי בדיקת זרע הנה התוצאות Ph 8.0 Volum 9 Color. Normal Viscosity. Normal Concentration. 4.3 10^6 Total count. 38.7 10^6 Motility. 52% Total motile count. 20 10^6 Normal forms 6.0 אם תוכל להגיד עד כמה הבדיקה תקינה אשמח מאוד.

לשאלתך, החומציות תקינה, הנפח גדול מהמצופה, הצבע והצמיגות תקינים, הריכוז נמוך, התנועתיות טובה מאוד והצורות התקינות בשיעור טוב בהחלט. אני בטוח שאינך מתעניין בספירת הזרע לכשעצמה. רוב הגברים אינם יודעים מהי ספירת הזרע שלהם וזהו הדבר האחרון כנראה שמעניין אותך לאחר שהשלמת את תכנון המשפחה. אני מניח שהיתה בעיה מסויימת, לכן עברת את הניתוח. כדאי לחזור עם ספירת הזרע לרופא המנתח, להשוות למצב שהיה לפני הניתוח לבדוק ולראות אם הניתוח הצליח והאם הושגו המטרות: אם הניתוח בוצע בשל כאבי וריקוצלה - האם הכאב חלף, אם הניתוח בוצע בשל בעיית פוריות - האם הבעיה נפתרה. בהצלחה, ד"ר רענן טל

26/01/2014 | 23:11 | מאת: ירון

מנהל פורום וריקוצלה דליות בוורידי האשכים