פרופרסייה

דיון מתוך פורום  וריקוצלה דליות בוורידי האשכים

16/11/2014 | 19:32 | מאת: קובי

שלום דוקטור אני זכר בן 33 לפני כמעט שנתיים ניסיתי תרופה לנשירה בשם פרופרסייה ובהתחלה הרגשתי שפתאום הסקס שלי מתארך יותר ושמחתי אבל אז הגיע אבל גדול בתוך אותה תקופה פתאום חוויתי חוסר חשק מיני וירידת הזיקפה והצמקה של פין שהיה גדול ועוצמתי וכך במשך 6 חודש עד 7 חודש השתמשתי בתרופה בלי לדעת שהיא משפיעה עלי ואז הגעתי למצב של אי חשק אפס חשק ואי זיכרון למה נמשכתי בעבר הזיקפה הגיעה למצב אפס ואז קראתי שאנשים רבים אשר נטלו את אותה התרופה דיווחו על אותם תסמינים ואף תסמינים נוספים הפסקתי את השימוש כמעט באופן מיידי וזה אומר שהורדתי מינון עד שהפסקתי לגמרי ומאז ועד היום אני סובל מחוסר חשק וזיקפה היום אני דווקא במצב יותר טוב הטיפולים שעשיתי לא עזרו תוספי מזון רפואת תדרים שקצת שיפרה אבל נגמר לי הכסף:) עיסויי מין אינטימיים וטובים שהזרימו דם מאכלים תזונה שמשפיעה כדורים למיניהם טיפולים רגשיים בגלל שלקחתי את האופצייה שמדובר בהשפעה רגשית כל שהיא כל אלה ועוד לא עזרו אין הבדל בין אוננות לבין סקס המצב יציב בשני המקרים בדיקות דם הכל נורמאל, טוסטרון 25, ורק קצת חוסר חומצה אליפואית כעת אני מטופל בגלי הלם כבר בטיפול השמיני ועדיין לא משהו, מה עוד יכול להיות ? בהוראת הרופא באותו מקום לקחתי סיאליס 50 להזרמה במשך חודשיים וחצי, ותרים 50 עד 8 פעמים בנתיים לקחתי רק פעמיים, אם הטוסטרון תקין מניין מגיע חוסר החשק? למה בשעת גירוי המוח לא משדר מייד לפין? אני הייתי אדם עם חשק מיני מוגבר ולא כל כך מנוצל אבל חשק גבוה וזיקפה של נער בן 16 איך יוצאים מזה? אשמח לבהירות בעניין

שלום רב, תודה רבה על הפניה המפורטת. לצערי - בפורום זה אנו דנים רק בוריקוצלה. לא נמצא מעולם קשר בין פרופסיה ווריקוצלה, לכן אני מנוע מלענות על שאלה זו. בברכה, ד"ר רענן טל

מנהל פורום וריקוצלה דליות בוורידי האשכים