תוצאות בדיקת דם- ילד בן 3

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות בילדים

09/04/2018 | 16:37 | מאת: אא

שלום רב, בני בן 3. לפי מספר שבועות החל להתלונן על כאבי בטן. במקביל החלה עצירות. לאחר 10 ימי עצירות קיבלנו מהרופא חוקן ביתי שעזר. אבל מאז העצירות חזרה והיציאות לא סדירות כלל. כאבי הבטן מתבטאים בבטן התחתונה - אזור תחילת הפין. היום ביצענו בדיקות דם והתוצאות מאוד מדאיגות אותנו. אני מצרפת את התוצאות. מה שהכי מדאיג - הוא ה B12 הגבוה * אבקש מענה מרופא/ה בלבד. תודה רבה מראש

שלום, ראשית, מתנצלת על העיכוב בתשובה - היתה לי בעיה טכנית בפתיחת הקובץ המצורף. תשובות הדם הן תקינות , כולל ויטמין B12 כשהערך העליון הוא 1060 ולבנך 1067 - חריגה זניחה , ללא משמעות .הערכים האחרים שמופיעים באדום - תקינים כמעט כולם לילד בן 3ש' . החריגה המינימלית היחידה היא בכמות האאוזיונופילים(Eosinophils) שמעט גבוהים. לכשעצמו אין בכך בעיה , הם רק מרמזים לנו בערך שמופיע , שיש לבנך קצת נטיה "לאלרגיה". לא צריך לחפש אלרגיות , אבל יתכן שהוא נוטה קצת יותר לנזלת, שיעול , או קוצר נשימה . אני לא חושבת שלתלונות שתארת יש קשר לתוצאות בדיקות הדם הללו בריאות שלמה דר גילת לבני

מנהל פורום מחלות זיהומיות בילדים