מה אני ?

דיון מתוך פורום  ייעוץ פסיכולוגי ללסביות ולטראנסג'נדרים

31/01/2015 | 13:25 | מאת: אמיר

שלום ד"ר גלבוע אני בן 41 נשוי + , באושר רב. מאז שאני ילד תמיד רציתי ללבוש בגדי נשים ובשלב מסוים אף גרבתי גרביונים של אימי. בשלב מסוים היא גילתה זאת ומאז חדלתי לחלוטין. כל השנים קינאתי באשתי ולחצתי עליה ללבוש לבנים סקסיים כאילו כדי ליהנות ולחוש דרכה. לפני כחודש ניצלתי את "הקור" כדי לבקש מאשתי טייץ. לאחר שגרבתי אותם הרגשתי כמו ציפור ששחררו אותה מהכלוב. משם הדרך הייתה קצרה מאוד לבקש גרביונים. לתדהמתי מצאתי אישה תומכת ומדהימה. סיפרתי לה הכל. את כל החלומות שלי. את התקופה הזו שחששתי לספר לה. בכינו יחד. אפילו הכרזנו על יום הולדת חדשה שבה נולדתי מחדש. היא החלה לקנות לי לבנים ואף להעביר לי משלה. המין ביננו הפך להיות חלומי. אני אפילו מדבר אליה לפעמים בלשון נקבה. במהלך היום אני דואג ללבוש פרטי לבוש נשיים (תחתונים, גרביונים, בגדי גוף, חזייה וכו - אני מרגיש שלם לחלוטין ולא עושה זאת על מנת לאונן) ומקבל ממנה ים של פרגון וחיזוקים. אני ממש לא נמשך לגברים. אני אוהב אותה מאוד ונמשך אליה מאוד. אנחנו נשואים המון שנים והורים לילדים נפלאים. עם זאת. אני מוצא את עצמי כל היום בפורומים מחפש מה אני ? אני לא רוצה לחזור לאחור, טוב לי עם מה שמצאתי בתוכי. אשתי אומרת שזה ממש לא משנה. אבל אני כן מחפש תשובה. האם יש קבוצה של אנשים כמוני שיכולים לתמוך? אודה לעזרתך

שלום רב אמיר, ראשית מאד שמחתי לדעת שאתה מאושר בנשואיך והראיה, שרעייתך קבלה גם את שאיפותיך הכמוסות בהרבה הבנה וכבוד.תא משפחתי מוצק הוא בסיס לאושר ולחיים בעלי איכות ואשריך שזכית לכך, בלא עין רעה, וזאת ללא קשר לכל עניין הזהות אלא כשני בני אדם שקשרו גורלם יחד בהרבה אהבה, חברות ושיתוף. אתה מתעניין בשאלה מי אתה והיש אנשים כמוך. ובכן, ניתן בהחלט לומר שאכן (כפי שכבר שיערת)אינך הומוסקסואל, שכן אינך נמשך לגברים ואתה מתפקד מינית ללא קשיים ואפילו בהצלחה עם בת זוגך. שנית, בוודאי שיש עוד אנשים כמוך, הגם שהם מעטים. ככל שידוע לי, אנשים כמוך אינם מעוניינים להזדהות ואינם מתאגדים לקהילות או לאגודות כלשהן, להפך, הם שומרים על פרטיותם ומכיוון שהם גם חיים באורח חיים רגיל לחלוטין ואף עם בני זוג, על פי רוב, - השמירה על הפרטיות במיוחד חשובה להם, גם כדי לשמור על המסגרת הטבעית של חיים ובכלל כך על בני זוגם. אם חשוב לך לדעת מהי ההגדרה שלך, עליך לשוב ולזכור, שזהות מינית היא רצף ארוך אשר בשני קצוותיו: קיימים גבר ואישה, אך לאורך כל הרצף יש אין ספור גוונים וגווני-גוונים של התחושה הפסיכולוגית של מינו של האדם , כלומר המגדר שלו. ברור שבמקרה שלך, אתה גבר אמנם, אך עם מרכיבים אחדים של הזהות הנשית, שביטויים הוא בהנאה ובתחושת השלמות בעת שאתה לובש בגדי נשים. לעניות דעתי, אין הכרח שתהא עסוק בשאלה שהעלית ובחיפוש תשובות לתהייתך אודות עצמך. להפיף, קבל עצמך כמו שאתה, עם הגוון המיוחד של זהותך המינית ותהנה מן הזוגיות היפה שבנית. בברכה, ד"ר דליה גלבוע

06/02/2015 | 13:29 | מאת: אמיר

תודה מכל הלב על התשובה דר גלבוע. עם זאת בשלושת השבועות האחרונים אני מתקרב יותר ויותר לקצה הנשי של המנעד. גם יחסי המין (הנפלאים שלנו) הפכו להיות מבחינתי פאסיביים לחלוטין. האם קיים מונח טראנסג'נדר לסבית ? שוב, אני בר מזל. האהבה והכבוד ההדדי שאני ואשתי רוחשים אחד לשני (לשניה) מנצחים באמת הכל. אבל כנראה שבגילי, לדעת לאיזה מגדר אני משוייך - גם זה סוג של נחמה.

מנהל פורום ייעוץ פסיכולוגי ללסביות ולטראנסג'נדרים