מה לעשות איתה? היא משחקת בי?

דיון מתוך פורום  ייעוץ פסיכולוגי ללסביות ולטראנסג'נדרים

26/02/2014 | 02:42 | מאת: מאי

אני וחברה שלי נפרדנו אחרי חמש שנים אגב היא סטרייטית .. אייך שנפרדנו היא הייתה בקשר עם מישהו מהעבודה שלה ..הבנתי שלא היה שם כלום אני כל התקופה הזאת קרסתי נשברתי והיא הייתה בסדר גמור וטענה שהיא לט אוהבת כבר והיא רוצה חיים נורמטיבים אחרי חודש היא קיבלה בום טוענתשהיא אוהבת אותי ושהיא לא עיכלה ורק עכשיו היא מבינה ..מה זה הגיוני?? אולי הוא לא מעוניין בה אז היא חזרה בגלל זה?? אייך אפשר להדלק על מישהו ובשניות להגיד שזה כלום אין כלום ..ובכלל אייך אפשר אחרי חודש להבין ולעכל דבריפ זה מוזר לי ... אני במבוי סתום היא אהבת חיי אבל לא מתאים לי לצאת אפס לא בכל מחיר וגם אמרתי לה שאנחנו לא נחזור כי אני מעכשיו יחייה בפחד שעוד מעט היא שוב תתהפך ותחפש להתחתן וחיים נורמטיבים מה לעשות?? היא אוהבת ?? מה הקטע עם הבחור הזה??תעזרו לי פליזזז

גם את הפנייה שלך(כמו את קודמתה) לא ראיתי במועד הופעתה, משום מה. יתכן וזה קשור לשינוי באתר שנערך לאחרונה. מכל מקום, קבל את התנצלותי על האיחור בתשובה. מדבריך,לא ברור לי אם אתה גבר או אשה. מחד הרי הפורום מתייחס ללסביות מאידך, אתה -או את- מציין שהיית קשור לבחורה "סטרייטית". אם הינה סטרייטית ניתן להבין שאתה גבר... מכל מקום, לא ברור. בכל מקרה, ללא קשר למינך, הינך מציין שהבחורה הינה אהבת חייך במשך שנים לא מעטות (חמש שנים) והחשש הוא שקיימת חוסר סימטריה בין רגשותיך ורצינותך כלפיה, לרגשותיה כלפיך ומחויבותה אליך. יתכן שאתה צודק והפרידה שלכם נבעה מאותה חוסר סימטריה ואין מקום להמשיך ולחיות באשליות מצדך כלפיה.יחד עם כך, מאחר שהייתם בקשר עמוק חמש שנים, יש מקום לתת לקשר הזדמנות נוספת על מנת לבחון מחדש את רגשותיה של החברה כלפיך ומידת מחויבותה אליך. זה נכון בכל מקרה , כאשר מדובר בבני זוג, ללא קשר למינם של הנוגעים בדבר. לכן , אני חשה כי נכון וראוי לענות לך, בין שהינך גבר ובין שהינך אישה. רגשות, כגון אהבה, וערכים כמו נאמנות, כנות ומחויבות, אינם קשורים במין או מגדר, אלא משותפים לכל המין האנושי. יחד עם כך,אשמח קלבל ממך מידע האם אתה, הפונה, הינך בחור או בחורה,כלומר זכר או נקבה. בברכת חג פורים שמח, ד"ר דליה גלבוע

מנהל פורום ייעוץ פסיכולוגי ללסביות ולטראנסג'נדרים