אפשרי

דיון מתוך פורום  ייעוץ פסיכולוגי ללסביות ולטראנסג'נדרים

08/02/2014 | 16:19 | מאת: קארו

שלום ד"ר ישנה אפשרות לשלוח לך הודעה במייל כי פה משום מה זה לא מאפשר לי?

שלום רב קארן, אנסה לברר מה הקושי שבו נתקלת במשלוח השאלה בפורום. זאת מאחר שהאתר נועד לשאלות המעסיקות קהל רחב והתשובות חשובות עבורו. רק אם לא אצליח לברר את הבעיה, אצור עימך קשר דרך המייל שצירפת לשמך. נקווה לטוב ואשמח לעזור לך ככל שאוכל. בברכה, ד"ר דליה גלבוע

שלום קארן, מהנהלת האתר נמסר לי, כי תוקנה התקלה שלא איפשרה לך לשלוח הודעתך אלי. אשמח לקבל ממך כל שאלה. בברכה, ד"ר דליה גלבוע

מנהל פורום ייעוץ פסיכולוגי ללסביות ולטראנסג'נדרים