קנאה

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

17/03/2014 | 13:52 | מאת: doher

לפני חודשים נולד בני השני , בהפרש של שנה וחודשים , הבן הגדול שלי כבר הולך ,ולא מדבר מלבד אמא אבא , ועוד מס' מילים בודדות מאוד , פתאום ניראה לי שהבן הגדול שלי לא מספיק מפותח , ההליכה שלו באותו מצב כבר מעל לחודשים שניים שלושה צעדים ונופל , לא מדבר מספיק , האם זה מצריך בדיקה? גירויים? איזה חוגים מומלצים?

24/03/2014 | 11:15 | מאת: ד"ר דורון רול

מאחר שאנו מבינים מפנייתך כי מדובר בסיטואציה מורכבת, מוטורית וקוגניטיבית, אנו ממליצים על פנייה למרכז התפתחות הילד. נשמח לעמוד לשירותך במרכז מיבאל'ה ברמת החייל 03.600.7077

מנהל פורום התפתחות הילד