גנטיקה?.............................

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

28/09/2016 | 11:47 | מאת: ד

שלום, לאחיו של בעלי יש אוטיזם קשה ופיגור, אנחנו מעוניינים להכנס להריון, בעלי סבור שלאחיו יש את המומים הנ"ל כתוצאה מזה שהאם ילדה את אחיו הרבה לפני הזמן והילדה היתה קשה וטראומטית, בנוסף ידוע לנו שאוטיזם הוא גנטי, היינו בפגישה עם רופאת גנטיקה שביקשה שאחיו של בעלי יעשה בדיקת דם לברור גנטי, אך איננו יודעים אם יסכימו לעשות לו בדיקה שכזו בהוסטל בו הוא מתגורר, אין לנו הפניה ממנה וגם כנראה שהאח לא ישתף פעולה בלקיחת דם, למרות שלדעתי כן עושים לו בדיקות כלליות מידי פעם כמו שכולנו עושים. האם לידה מוקדמת וקשה יכולה לגרום לאוטיזם ובנוסף גם לפיגור ? האם גם פיגור הוא גנטי? תודה

המחלות שונות ולכל סימטום יש גורמים שונים. מציעה להתייעץ עם גנטיקאי שיתן פתרונות מתאימים כשיודע את כל האינפורמציה. ( אני פיזיותרפיסטית ילדים) בהצלחה

מנהל פורום התפתחות הילד