הליכון גיל 10 חודשים

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

16/11/2015 | 07:45 | מאת: אמא לקטנטנה

שלום , אני יודעת שלא מומלץ הליכון בכלל . בתי כבר נעמדת ורציתי לשאול האם יש בעיה שהמטפלת תושיב אותה בהליכון ישיבה רק לאכילה ולהוציא בלי כמובן להסתובב בחדר רק לאכילה וזהו כי היא מתעסקת במשחקים וככה היא מצליחה להאכיל אותה . השאלה אם זה לא בעיה מבחינה התפתחותית לשים שם גם אם זה רק לזמן האוכל וזהו .שוב אציין שהיא כבר נעמדת על שולחן ודברים בכוחות עצמה . אשמח לתשובה

שלום אמא אכן את צודקת לא מומלץ לשים תינוק בהליכון. לגבי ההאכלה בהליכון: תינוק בשנים הראשונות לחייו לומד דפוסי התנהגות וקודים שונים במקרה זה המטפלת מאכילה במצב של חצי ישיבה וחבל. מומלץ להאכיל בכסא אוכל עם שולחן גם כדי לתת הרגלי אכילה נכונים ומקובלים בישיבה וגם שליטת הפה במנח זה טובה.

מנהל פורום התפתחות הילד