תינוק בן 3 חוד' היקף ראש גדול

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

14/03/2019 | 16:18 | מאת: איה

היי היקף ראש 37 ס"מ ביום הלידה (שבוע 39+6) לידה טבעית ב- 26.12 ההיקף 39 ב- 9.1 ההיקף 40.2 ב- 6.2 ההיקף 42.8 ב- 8.3 ההיקף 45 הגוף של הילד באחוזון הגבוה אבל יש קפיצה של הראש יחסית לגוף אולטראסאונד בוצע ב- 9.2 ונמצא תקין עם ריבוי נוזל בחלל העכווישי בטווח הנורמה, הילד מתפתח יפה אבל בטיפת חלב מכניסים אותי ללחץ כל הזמן...רק אציין שאבא גדול וכולם במשפחה של האבא גבוהים וגדולים יחסית...אפשר חוות דעתך...תודה מראש

אינני עוסקת בעקומות גדילה ולכן מציעה שאם בטיפת חלב חושבים שיש סיבה לברור שיפרטו במכתב לרופא של תינוקך הוא יבדוק התינוק ויחליט אם יש צורך בבדיקות נוספות.

מנהל פורום התפתחות הילד