בן שנה טונוס שרירים נמוך בטווח הנורמה

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

21/01/2017 | 07:58 | מאת: דני

בני בן שנה מבחינה מוטורית בעל טונוס שרירים נמוך אך בנורמה טופל בפיזוטרתרפיה זוחל בבית מתחת לכסאות דוחף כסאות תוך כדי הליכה . מבחינה תקשורתית סקרן חייכן בעל קשר עין טוב קשור להורים שלו .כאשר רוצה משהו מניף את הידיים אך עדיין לא מצביע. מבצע כפיים בשירים אך לא ביי ביי. בבדיקת שמיעה יש לו ירידה שמיעה 45 דציבלים ועדיין לא מגיב לשמו כמו כן מתקשה באכילת מוצקים . מה דעתך בהתפתחות הילד לא רצו עדיין לפגוש אותנו האם יש עיכוב?

מבחינה מוטורית נשמע שמתפקד באופן אופייני. מבחינה תקשורתית ציינת ירידה בשמיעה בשל? ? האם אמרו לחזור על הבדיקה? לפנות לרופא אף אוזן גרון? ממליצה לפנות למכון (בפקס) לציין הקשיים התקשורתיים והאכילה ולבקש אבחון .

מנהל פורום התפתחות הילד