פרנטל

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון

08/12/2013 | 12:51 | מאת: לנה

כיצד לוקחים פרנטל? האם זה חייב להיות באותה השעה בכל יום? האם אפשר עם מוצרי חלב?

10/12/2013 | 13:31 | מאת: שירי רובינזון בצלאל

לנה שלום, פרנטל לרוב מומלץ לקחת אחרי ארוחה. בעיקרון אין חשיבות לשעה קבועה של נטילת הכדור ביום אך במידה ולוקחים בשעה קבועה זה יכול לעזור במניעת שיכחה של נטילת הכדור. בעיקרון הפרנטל מכיל גם ברזל וגם סידן ולכן בכל ארוחה שתיקחי אותו בין עם בשרית (שעשירה בבוזל) ובין עם חלבית (שעשירה בסידן)תהיה התנגשות של ספיגה עם המינרל השניומשום כך ניתן לאכול אותו עם כל ארוחה.

מנהל פורום תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון