אומגה 3 בהריון מינון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון

07/02/2014 | 18:06 | מאת: הילה

שלום רציתי לגדעת מה המינון המומלץ לאומגה 3 בהריון אני בשבוע ה_8 להריון ורוצה גם לדעת האם זה שאני אוכלת סלמון פעם בשבוע מספק מבלי צורך לקחת אומגה 3?

09/02/2014 | 16:54 | מאת: שירי רובינזון בצלאל

ההמלצות הבנלאומיות הן 200-300 מ"ג DHA ממקור ימי. מומלץ לצרוך עד שתי מנות דג בשבוע (ההגבלה של ה-FDA לנשים הרות) 340 גרם דג בשבוע. מומלץ לאכול דגים כמו סול, סלמון, הליבוט, בקלה, טונה וסרדינים 2 מנות בשבוע + ביצים מועשרות, שמן קנולה, אגוזי מלך, זרעי פשתן טחונים וירקות ירוקים עליים. כלומר על מנת לקבל את המינון של אומגה 3 מומלץ לאכול 2 מנות דג בשבוע ולא רק פעם אחת+מוצרים מהצומח כפי שהזכרתי למעלה. בהצלחה

מנהל פורום תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון