מגנזיום בהריון תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון

02/02/2014 | 21:41 | מאת: דורית

שלום אני בהריון בחודש השלישי ונוטלת מגנזיום , רציתי לדעת האם מגזניום יכול לגרום לתופעת לוואי כגון : עייפות ותשישות ואם כן , מתישהו תופעות הלוואי מפסיקות לקרות , הגוף מתרגל או ש... ? אני אודה לך מאוד לתשובה בנושא דורית

04/02/2014 | 08:42 | מאת: שירי רובינזון בצלאל

דורית שלום, למיטב ידיעתי, לקיחת תוסף של מגנזיום לא אמור לגרום לתופעות של עייפות. לעומת זאת מחסור במגנזיום, מחסור בברזל וטרימסטר ראשון של הריון הם גורמים מאוד רציניים לכל התופעות שהזכרת. לכן תמתיני עוד שבוע שבועיים והתופעות אמורות לעבור לבד. במידה ולא יש להיוועץ ברופא המטפל. בהצלחה

מנהל פורום תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון