ברזל וסיבים תזונתיים

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון

06/01/2014 | 09:42 | מאת: מאיה

שלום, אני בשבוע תשיעי נוטלת כדור ברזל ליום. הומלץ לי לבלוע עם או אחרי האוכל בעיקר כזה המכיל ויטמין c. לרוב אני נוטלת את הכדור אחרי קערת סלט גדולה ועכשיו אני חוששת שזו מכילה יותר מדי סיבים תזונתיים ואולי הברזל לא נספג. המלצות? תודה

07/01/2014 | 09:17 | מאת: שירי רובינזון בצלאל

מאיה שלום, המינונים של תוספי ברזל הינם גבוהים כיוון שלוקחים בחשבון שיש הרבה גורמים תזונתיים שמשפיעים על הספיגה. לכן אין חשש מעודף סיבים בקערת סלט. ואם את בכל זאת חוששת, ניתן לצרוך אפילו עגבניה יחד עם האוכל על מנת לקבל כמות מספקת של ויטמין C.

מנהל פורום תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון