תחליף לפרנטאל ללא יוד

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון

08/03/2014 | 11:52 | מאת: מעיין

שלום התחלתי לאחרונה ליטול יוטירוקס, ונאמר לי ע"י הרופאה שאסור לשלב עם זה נטילת פרנטאל בגלל שאחד מהמרכיבים הוא יוד, ואסור לשלב יוד עם יוטירוקס. האם מישהו יודע אם יש תחליף לפרנטאל ללא יוד?

08/03/2014 | 11:22 | מאת: מעיין

עוד קצת מידע: אני בשבוע ה 13, ובבדיקות הדם נתגלה תת פעילות של בלוטת התריס ולכן התחלתי ליטול יוטירוקס

09/03/2014 | 09:05 | מאת: שירי רובינזון בצלאל

מעיין שלום, הפרנטל שאני מכירה שאינו כולל יוד בתוכו הוא הפרנטל של דרך חיים. אני מציעה לך לגשת לבית מרקחת/בית טבע ולשאול שם האם יש עוד חברות שמחזיקות פרנטל ללא יוד (מאוד קל להסתכל ברשימת הרכיבים ולבדוק זאת). בהצלחה

מנהל פורום תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון