משקל עובר גבוה

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון

18/02/2014 | 20:32 | מאת: רותי

שלום, יש לי שלושה ילדים ואני בהריון השלישי. הראשונים היו תאומים שנולדו בשבוע 27 במשקלים 2700 בערך כל אחד. השלישית נולדה בשבוע 42 במשקל 4 קילו. אין לי סכרת הריון אך כנראה אני נוטה ללדת משקלים גבוהים. שאלתי היא האם כעת, חודש שביעי, זה יועיל שאעשה דיאטה או אמנע ממאכלים מסויימים כדי ללדת תנוק במשקל סביר יותר? אציין שלפני כשבועיים נשקלתי ועליתי 6 קילו סה"כ.

19/02/2014 | 13:45 | מאת: שירי רובינזון בצלאל

רותי שלום, אין מאכלים מסוימים שיכולים לעזור ללדת תינוק קטן יותר. אומנם לא עלית הרבה במשקל, אך אני לא יודעת באיזה BMI התחלת את ההריון ויש לכך השפעה מאוד גדולה על כמות הק"ג שמומלץ לעלות במשך ההריון. אם משקלך תקין אין מה לשנות, לעומת זאת אם את בעודף משקל מומלץ ללכת לדיאטנית שמתמחה בהריון, על מנת שתעמוד את מצבך ותראה האם יש צורך בשמירה כל שהיא. בהצלחה

מנהל פורום תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון