אנא עזרה דחופה !!! הרגשה של גוש בגרון

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

25/09/2015 | 20:02 | מאת: ברכה

שלום, שמי ברכה ואני בשנות ה 60 לחיי , מזה כשנתיים אני סובלת מחומציות ומרפלקס הקאה לאחר הכנסת אוכל לפי, אני מרגישה ורואה כי הלשון שלי משנה צורה (נפוחה), מרגישה כי בגרוני ישנו הרגשה של גוש . הלכתי למס' רופאים מטעם קופ"ח ומייאוש פניתי גם לרופאים פרטיים , נתבקש ממני לבצע בדיקות דם + גסטרוסקופיה+ הכנסת מצלמה דרך האף כדי לברר את הסוגייה . בכל הבדיקות שהרופיאים שלחו אותי, לא נמצאו ממצאים ועל פניו נראו והוסברו לי מהצוות הרפואי כי הכל בסדר למעט ריפלקוס. לא ניתן לי כל טיפול רפואי כדי לשפר את הרגשתי , כדי שאני יוכל לחיות חיים רגילים ולא חיים עם סבל ותסכול . נכון לעכשיו אני נמנעת מלאכול מספר ימים בשל ההרגשה הנוראית שפוקדת אותי כל פעם . קשה לי לישון ממחשבות טורדניות ומדאגה למצבי! מבקשת עזרה להכוונה מה עוד אני יכולה לעשות כדי למצוא כיוון לבעיה שיש לי ?! ויותר מזה אני מאוד מאוד מודאגת ממצבי כשאני יודעת שיש לי בעיה ואין מענה או כל כיוון למציאת הבעיה . אנא אנא מתחננת בבקשה לעזרה

ברכה שלום! פורום זה עוסק במחלות בלוטות הרוק בלבד, אך אשיב לך כרופאת אף אוזן וגרון. בהנתן ונבדקת בדיקת אף אוזן וגרון מלאה ע"י מספר רופאים, ללא כל ממצא למעט רפלוקס, ניתן להניח כי הרפלוקס הוא הגורם לתחושותייך.רפלוקס בדרגה קשה יכול לגרום לתופעות רבות באיזור הגרון ואף בחלל הפה והלוע. במידה ואת נוטלת תרופות להורדת חומציות הקיבה ועדיין חשה את התחושות הנ"ל, יתכן ויש צורך בהעלאת מינון התרופות. בכל מקרה, הדבר צריך להיעשות ביעוץ רופא גסטרו. רפואה שלמה.

02/10/2015 | 09:03 | מאת: ברכה

מנהל פורום בלוטות הרוק