צריבה חזקה בקיבה כתותאה מחוסר רוק

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

15/08/2015 | 10:57 | מאת: m

סובלת מטעם מר בפה כבר הרבה זמן. שנים מזה שלושה חודשים יש החמרה !!! סובלת מיובש בפה, + טעם מר. במשך 24 שעות. בלילה מתעוררת עם צריבה חזקה באזור הקיבה. בגסטרו - דלקת אלקטית בקיבה אבל ללא הליקובקטור. או כיב. לוקחת תרופות נגד חומציות ותרופות להגברת הרוק (סלגן) . למרות זה מתעוררת בלילות מספר פעמים עם הצריבה. שותה מים ולוקחת סלגן -מרגיע. אבל התופעה חוזרת לאחר מספר שעות. לאיזה תחום רפואי עלי לגשת על מנת לברר מה קורה. תודה.

15/08/2015 | 16:53 | מאת: ד"ר גל אבישי

התסמינים שאת מתארת יכולים להתאים לסינדרום הפה השורף. יש להבדק אצל מומחה ברפואת הפה. בריאות שלמה

מנהל פורום בלוטות הרוק