בלוטות מוגדלות

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

19/05/2015 | 11:23 | מאת: שגית

שלום היום הייתי עם בני אצל רופאת ילדים בעקבות נפיחות מתחת לאוזן באזור הלסת. בני בן שנתיים וזו הפעם השנייה שחוזרת לו שוב הנפיחות הזו ( יש לציין שהיא יותר גדולה מהפעם הקודמת). בפעם הקודמת הוא קיבל אוגמינטין והנפיחות ירדה. עכשיו זה שוב חזר עם נפיחות יותר גדולה והרופאה (רופאה מחליפה) שראתה את הנפיחות ללא שום בדיקה נוספת של הלוע או האוזניים, קבעה שמדובר בדלקת ויראלית בבלוטות הרוק. שאלתי היא איך ניתן להסתמך על אבחנה כזו בלי בדיקות דם חוזרות או בלי הפנייה לאולטראסאונד? הדבר היחיד שהיא נתנה זה הפנייה לבדיקת שתן. ביקשתי הפנייה לאולטרא סאונד וזו ענתה בתקיפות שאין צורך והיא אומרת שזה דלקת ויראלית ואין צורך בטיפול. . איך אני יכולה לדרוש ולבקש באופן נכון בדיקת אולטראסאונד (אני כאמא מאוד מפחדת הילד קטן ואני רוצה לשלול בעיות אחרות כמו ציסטות או דברים אחרים מפחידים יותר) מה עליי לעשות? (אציין כי הילד לא סובל מכאבים ולא מחום)

19/05/2015 | 11:43 | מאת: ד"ר גל אבישי

ממליץ לך להביא את הילד לבדיקה במרפאת בלוטות הרוק. בבת חולים בלינסון או השרון. לקביעת תור 03-9376666 בהצלחה

מנהל פורום בלוטות הרוק