יובש מבלוטת רוק בלוע בעיקר בבליעה.

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

12/05/2015 | 20:08 | מאת: ינאי

שלום רב,רציתי לדעת איך אפשר לשקם בלוטות רוק של הגרון.כנראה בעקבות תרופות ומשאפים שלקחתי נוצר אצלי יובש כבר יותר משנה ,בעיקר בבליעה ,ביום ובלילה,האם יש מזון מסוים שעוזר לשיקום ?

12/05/2015 | 20:20 | מאת: ד"ר גל אבישי

ינאי שלום מזון חמוץ ופעולת לעיסה מעודדים הפרשת רוק. סוכריות חמוצות (ללא סוכר על מנת למנוע עששת בשיניים), מיץ לימון, לעיסה של מסטיק (עד שעה ביום על מנת למנוע כאבים במפרק הלסת). אם היובש עקשני וטורד ממליץ לך להבדק אצל מומחה לרפואת הפה או אצל אחד מאיתנו. לקביעת תור במרכז רפואי רבין - 03-9376666 בהצלחה

13/05/2015 | 12:29 | מאת: ינאי

מנהל פורום בלוטות הרוק