2 בלוטות רוק מוגדלות

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

28/01/2015 | 07:14 | מאת: חסוי

אתמול הייתי בבית חולים לאחר שגילו שיש לי בלוטת רוק אחת מוגדלת לאחר בדיקת אולטרסאונד ובדיקת דם החליטו לתת לי לנטול את התרופה אוגמנטין 875 למשך שבוע פעמיים ביום היום שקמתי בבוקר ראיתי שגם הצד השני שלי התנפח וניהיה לי כואב יש צורך להגיע שוב לבית חולים או שלסיים את הטיפול באוגמנטין?

ישנם מעט מצבים בהם מופיעה דלקת בשתי בלוטות רוק בו זמנית. המצב אינו שכיח במבוגרים. אם אין הגבלה באכילה ושתיה, חום גבוה או סימני זיהום קשים כמו כאב בלתי נסבל, אתה יכול להשלים את הטיפול שניתן לך וללכת להבדק שוב לאחר מכן ע"י מומחה למחלות בלוטות הרוק. רפואה שלמה!

מנהל פורום בלוטות הרוק