ניתוח אנדוסקופי להוצאת אבן מבלוטת הרוק

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

26/08/2014 | 23:29 | מאת: ריטה

שלום רב, אני בת 29 וצריכה לעבור ניתוח אנדוסקופי להוצאת אבן מבלוטת הרוק בגודל של 9 ממ. אני מבוטחת בכללית מושלם ולא מצליחה למצוא מנתח שעובד בהסדר עם הכללית לניתוח פרטי או לסירוגין איך אני צריכה להתחיל את התהליך בבית חולים הציבורי. מאוד אבודה ולא יודעת איך להבין את הבירוקרטיה הזו.. תודה רבה

ישנם בתי חולים של הכללית שמבצעים פעולות אנדוסקופיות בבלוטות הרוק. פני למוקד זימון תורים של הכללית ואמרי שאת מבקשת להיבדק במרפאת בלוטות רוק . שם יפנו אותך אל המרכז הסמוך למקום מגוריך. בהצלחה.

מנהל פורום בלוטות הרוק