נפיחות מתחת לאוזניים - מפחד מזה מאוד

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

21/05/2014 | 16:33 | מאת: כפיר

לפני כחצי שנה התחיל אצלי נפיחות מתחת לאוזניים שמתנפחת ונעלמת כל תקופה מתחת לאוזניים. לאוזניים אם אני צודק זה נקרה בלוטת לימפה, האזור לא כואב אבל אני מתנפח ואני מפחד שזה משהו מסוכן. הצבא לא משקיע בשביל לבדוק את זה ואני מפחד. אני ישמח לתשובה

כפיר שלום! בסמוך לאזנים יש מספר מבנים- עור, זקיקי שיער, בלוטות שונות ועוד. קשה, על סמך התיאור שלך בלבד, לדעת מהי הבעיה. מציעה כי תבקש הפניה לבדיקת רופא אא"ג כדי להיבדק ולקבל הסבר.

מנהל פורום בלוטות הרוק