כאבים בצד שמאל של הצוואר

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

25/04/2014 | 19:45 | מאת: גל גל

היום יום שישי בשעות הצהריים הרגשתי כאבים בצד השמאלי של הצוואר כאשר אני לוקחת את הראש לצד ימין ונימתח צד שמאל של הצוואר אני מרגישה מתחת לאוזניים ובהמשך השריר (אם זה שריר בכלל ) כאבים כאשר אני לוחצת כמו כן ליפני שבועייים ניהיה לי על השקדים כמו פצע לבן והשבוע זה חזר שוב נאם יש קשר לכאבים ?

גל שלום! כאבים המשתנים בתנועת הצוואר הם לרוב ממקור שרירים. נסי להיעזר בחימום מקומי, ואם הכאב מתמיד פני לבדיקת אורטופד.באשר לפצע על השקד- יש להבדק ע"י רופא אא"ג.

מנהל פורום בלוטות הרוק