בליטה בצוואר

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

19/03/2014 | 09:49 | מאת: דני

שלום רב אני מקווה שאני בפורום הנכון ביום שישי העברתי יד על הצוואר והרגשתי מין בליטה קטנה בחלק שבין הכתף לצוואר כאשר ביררתי טלפונית ותיארתי לרופא את התחושה הוא העיד שזו ככל הנראה בלוטת לימפה האם קיימת בלוטה באיזור הנל ואם כן יש סיבה לדאגה?

דני שלום! קשה, על סמך התיאור שלך, לדעת מהי הבליטה שאתה מתאר. אבל ע"פ התיאור אין מדובר בבלוטת רוק. אם אתה מתרשם כי הבליטה חדשה, אם היא אינה נעלמת כעבור זמן מה, או אם היא גדלה, פנה לבדיקת רופא אף אוזן וגרון.

מנהל פורום בלוטות הרוק