דלקת התקררותית

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

07/03/2014 | 10:59 | מאת: שירית

שלום רב, לקח לי זמן להבין אבל כנראה שהבלוטות שכואבות לי מאד מצדי הסנטר מתחת ללסת הן בלוטות הרוק. הן מוגדלות והכאב בנגיעה בהן בלתי נסבל. אני מאד מקוררת, החניכיים כואבים לי שזה מצב מאד לא מוכר לי כשאני מתקררת, ויש לי מעט חום - דבר נדיר אצלי. אני יודעת שתגידו לי ללכת לרופא אבל כבר כמעט שבת ובוודאי לא אגיע לרופא עד תחילת השבוע - האם יש משהו שאתם יכולים להמליץ לי לעשות עד אז? תודה, שבת שלום

07/03/2014 | 17:02 | מאת: ד"ר גל אבישי

אכן נשמע כמו התקררות. הבלוטות הנפוחות יכולות להיות גם בלוטות לימפה המתנפחות בזמן דלקת חיידקית או ויראלית. אין הרבה מה להציע בשלב זה פרט למשככי כאבים ומנוחה. אם החום עולה מעל 38.5 כדאי לגשת לרופא. תהי בריאה ושבת שלום.

07/03/2014 | 20:38 | מאת: שירית

מנהל פורום בלוטות הרוק