נפיחות בבלוטות הרוק

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

09/02/2014 | 18:50 | מאת: רעות

בעלי בן 60 . יש לו נפיחות בבלוטות הרוק בשני הצדדים. בשמאל יותר מימין. רופא אאג שלל דלקת. אולטרסאונד תקין. אנטיביוטיקה לא עזרה. זה נמשך כבר חודש ימין.. כשהוא מעסה את הבלוטות יש לו טעם של מוגלה בפה. מה ניתן לעשות? רופא אאג אמר שזה יחלוף

רעות שלום! ישנן מספר סיבות שיכולות לגרום לנפיחות בבלוטות הרוק. על סמך הנתונים שמסרת, קשה לקבוע מהי הסיבה לנפיחות. ממליצה לפנות לבדיקת מומחה למחלות בלוטות הרוק (אף אוזן וגרון או פה ולסת).רפואה שלמה!

מנהל פורום בלוטות הרוק