נפיחות בבלוטות הרוק בשני צידי הפנים לסירוגין

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

04/12/2016 | 20:44 | מאת: עדי פלמוט

שלום, אני סובל מתופעה מעניינת של נפיחויות בבלוטות הרוק. הנפיחות מתרחשת פעם בכמה שבועות, ועוברת לרוב תוך יממה, ללא התערבות. מה שמעניין הוא שהנפיחויות קורות בשתי הבלוטות, משני צידי הפנים, לסירוגין. האם יש רעיון מה יכול לגרום לתופעה?

עדי שלום נפיחוות משני צידי הפנים לסירוגין, כפי שאת מתארת,יכולה להתאים לדלקת כרונית בבלוטות הרוק. לא תמיד הסיבה לכך ידועה, אולם קיימים בירור וטיפול מתאימים. ממליצה כי תפני למומחה במחלות בלוטות הרוק. בהצלחה.

מנהל פורום בלוטות הרוק