ליחת בוקר עם דם

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

30/10/2016 | 07:05 | מאת: ספירספ

שלום רב, כבר המון שנים שאני סובלת מנזלת אלרגית ומטופלת בכדורים לטיפול באלרגיה (אריוס/טלפסט) באופן כרוני. מידי בוקר, אני מבלה כעשר דק בכיוח ליחה צהובה/כתומה באופן קבוע ורק לאחר הכיוח מרגישה הקלה. לאחרונה, עם הכיוח בבוקר הופיע גם דם בליחה (לא כל יום). אין לי מושג אם הסיבה להופעת הדם היא כי כייחתי בחוזקה וגרמתי לגירוי בגרון או מסיבה אחרת. קראתי בפורומים שונים כי הסיבה לליחה עם דם יכולה גם להיות חשד לסרטן בריאות ואני חוששת מאד. אך הליחה היא לא משהו חדש בחיי אלא רק ההופעה של הדם לאחרונה. ראשית, האם יש לי מה לדאוג ולפחד? שנית, לאיזה רופא צריך ללכת כדי להיבדק ואיזה בדיקות לדרוש? והאם יש קשר בין האלרגיה לליחה? אודה לתשובה מהירה תודה ויום טוב.

30/10/2016 | 21:50 | מאת: ד"ר גל אבישי

שיעול מכוון וממושך יכול לגרום לפציעה ולדימום במצבים קיצוניים. נסי לתת מנוחה מהשיעול. כדאי להבדק אצל רופא אאג ורופא ריאות.

מנהל פורום בלוטות הרוק