א.ס יותר בלוטות בצד שמאל מאשר צד ימין

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

14/09/2016 | 10:00 | מאת: רונאל

אז הנה התוצאות אולטרה סאונד והאם זה תקין שיש לי יותר בלוטות בצד אחד מהשני? אם זה משנה אני בן 19 בלוטת מגן בגודל ומרקם תקינים בלוטות הרוק, הפרוטיס וסובמנדיבולר בגודל ומרקם תקינים דו"צ. מספר רב יותר של בלוטות מצד שמאל(תקינות) ללא לימפאדנופתיה חשודה

14/09/2016 | 10:35 | מאת: ד"ר גל אבישי

שלום רונאל, אינני מכיר את המקרה או את הסיבה לצורך באולטרה-סאונד של הצוואר. קשריות לימפה קיימות בצוואר אצל כולנו, הן מתנפתחות בתגובה לכל סוג של זיהום שמתרחש בראש/פנים - דלקת סביב שן, פצעון בפנים וכו'. האולטרה-סאונד מראה אם הקשריות הן תקינות כמו אצלך או דורשות המשך בירור (מה שלא צוין בבדיקה שלך). אין מקום לדאגה מתשובת הבדיקה. בריאות שלמה

מנהל פורום בלוטות הרוק