ניתוח כריתת בלוטת הרוק

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

25/03/2024 | 19:26 | מאת: דניאל

שלום רב אשמח לקבל מענה 🙏🏽 אמא שלי עברה ניתוח לכריתת בלוטת הרוק ביום חמישי האחרון במהלך הניתוח אמא שלי דיממה כי הייתה נגיעה בכלי דם בסופו של הדבר הם ישטלתו על המצב ועצרו את הדימום וביום ראשון הוציאו לה את הנקז היום אנחנו ביום שני ועדיין יוצא מהמקום שהיה בוא הנקז כמו הפרשות ודם אבל הדם לא יוצא בזרם הוא יצא בעדינות ואיתו גם הפרשות כאלה אשמח לדעת האם זה תקין ? בבקשה אשמח למענה ?

דניאל שלום לאחר כריתה חלקית של בלוטת הרוק הגדולה (הפרוטיד) הפרשות מאיזור הנקז, ואף מהצלקת הניתוחית יכולות להמשך כשבועיים.

מנהל פורום בלוטות הרוק