נפיחות בלוטת הרוק תינוק

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

07/02/2024 | 15:36 | מאת: אנגלה

שלום ילדה שלי בת 7 שבועות קיימת נפיחות בצד שמאל רופא אמר שזה דלקת בבלוטת הרוק. אף אוזן גרון ביצע אולטרסאונד ואמר שזה זה. לא נתנו שום טיפול כי הבירות לא רואה זיהום ודלקת ילדה ללא חום ומקום הנפיחות לא כואב לה והיא מתנהגת רגיל השאלה שלי אם יש עוד בדיקה נוספת שאפשר לעשות ולוודא ממה זה נובע תודה

אנג'לה שלום. אם באולטראסאונד נראתה בלוטת רוק מודלקת, יש לשלול גורמים וראליים (וירוס) לבעיה זאת. אם התופעה חוזרת על עצמה, יש להבדק ע"י מומחה למחלות בלוטות הרוק.

מנהל פורום בלוטות הרוק