כאבים מתחת ללסת

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

26/01/2014 | 18:43 | מאת: מורן

שלום רב ד"ר אני כבר שבוע סובלת מכאבים באוזן בגרון שמקרינים גם לשיניים אתמול הבחנתי בגולה קטנה וקשה מתחת ללסת הרופא משפחה אומר שהכל בסדר אבל עדיין עם כאבים.. האם ללכת לרופא א.א.ג או לחכות? יש לציין אני סובלת מדלקת חניכיים האם יתכן שהכאבים הם תוצאה של הדלקת ? אני ממש סובלת שבוע שום דבר לא עוזר מה אני יכולה לעשות? בברכה מורן

מורן שלום! דלקת בחניכיים ובעיות שיניים יכולות לגרום להגדלה של בלוטות הלימפה בצוואר, ולכאבים המקרינים גם לאוזן. פני לרופא השיניים שלך לבירור, יתכן ויש צורך בטיפול אנטיביוטי. רפואה שלמה!

מנהל פורום בלוטות הרוק