בלוטת הרוק נפוחה מאוד וכאבי תופת

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

19/06/2023 | 05:37 | מאת: עוזי

שלום רב ביום ה בשעה 3 בלילה התעוררתי לכאבים עזים ביותר באזור השמאלי של הפנים מתחת לאוזון ראיתי נפיחות עצומה וגדולה נסעתי למיון בח עמק שם בדק אותי רופא אאג וטען שזאת בלוטת הרוק נתן לי לעשרה ימים אנטיביוטיקה אמר לשתות למצוץ לימון , מאז ועד היום יום שני בבוקר אין שיפור מידי פעם הבלוטה יורדת לכיוון הגרון ואז פחות כואב( בעיקר בשעות הבוקר המוקדמות) ובערב היא עולה או מתנפחת לכיוון אזור האוזן והלסת השמאלית ואז יש כאבי תופת שכול כאב באוזן ושניים ממש כאב בלתי נסבל שאלתי למה האנטיביוטיקה לא עוזרת לי עברו כבר למעלה מ64 שע , מה אני צריך לעשות , העים יש לי סתימה ?תודה עוזי

עוזי שלום! יתכן כי האנטיביוטיקה שניתנה לך איננה מספיקה או מתאימה למצב. כמו כן, עליך לעבור בירור לסיבת הזיהום הנ"ל בבלוטת הרוק-זיהומים בבלוטות הרוק לרוב מתרחשים על רקע חסימתי. ממליצה לפנות לבדיקה של מומחה למחלות בלוטות הרוק. במצבך האקוטי- ניתן לפנות למיון בי"ח השרון לקבלת מענה מיידי. רפואה שלמה!

מנהל פורום בלוטות הרוק