פחד לבלוע רוק, אוכל, מודעות יתר לבליעת רוק

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

07/06/2023 | 18:47 | מאת: NOT_FOUND

שלום ד"ר, אני בת 27, מתוסכלת כבר 3 חודשים אני בולעת רוק באופן מודע ואף מפחדת לבלוע את הרוק. אוכל מזה כשנה וחצי בהתחלה ליד אנשים ובמקומות ציבוריים ועכשיו גם לבד... בבדיקת גסטרו יש רפלוקס והייתה אדמומיות בקיבה שלדעתי עברה כי כבר אין כאבים, צרבות תמיד היו לי פעם ב. ממאכלים מסוימים. א.א.ג תקין. הרוק מפריע לתפקוד ברמות, לא עובדת כמה חודשים, לא יודעת כבר מה לעשות. התחלתי טיפול CBT עברתי ממטפלת לאחרת, אבל אני לא יודעת אם עדיף טיפול פסיכולוגי קליני ואם נתקלת במקרה באנשים שמתקשים לבלוע רוק/מפחדים/מודעות יתר. תודה

שלום! התופעה שאת מתארת מוכרת, מומלץ לפנות לעזרת גורמי בריאות הנפש.

מנהל פורום בלוטות הרוק