תוצאות בדיקת אולטרה סאונד

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

27/03/2023 | 15:33 | מאת: תמר זהבי

שלום רב. תוצאות אולטרסאונד לילד בן שנה וחצי בעקבות נפיחות מתחת לאוזן :הודגמה לימפאדנופתיה קלה בצוואר קדמי דו צ. הבלוטות לא מוגדלות אך מעט היפואקויות והיפרמיות. בפרוטיס משמאל נגע היפואקואי כ17*7 מ מ לא וסקולרי. בלוטות הרוק התת לסתיות ופרוטיס ימני תקין . האם אפשר לקבל חוות דעתך על התוצאות? רופא הילדים לא יודע ככ מה לומר ואף לא יודע לאיזה מומחה להפנות אותנו.... תודה רבה מראש!

תמר שלום. יש לפנות למומחה אא"ג ילדים לבדיקה, על מנת להעריך את הממצא הנ"ל. קשה לדעת, על סמך תוצאות הסונר, אם לממצא יש חשיבות כלשהי. ...בהצלחה!

מנהל פורום בלוטות הרוק