בלוטות רוק שלא עובדות בלילה

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

25/01/2023 | 08:23 | מאת: נאוה.נ.ל.

בחודשים האחרונים אולי חצי שנה הפה מתייבש לי לגמרי בשינה. באופן רגיל היה ניגר לי לפעמים רוק בזמן השינה..בערנות לא מרגישה יובש בפה. ברגיל נוטה לא להרגש צימאון ושותה די מעט אולי ליטר ביום. אני בת 71 בתקופה האחרונה הוחמרה אוסטאופניה לאוסטאופורוזיס. לוקחת סידן אמורפי 1-2 ביום. ויטאמינים D K2 . מזה 6 שנים נוטלת ליטורבה/ליפיטור 40 עקב 2 אוטמים מזעריים במוח. וכן בחודשים האחרונים גם מיקרופירין 100 פעם ביום. בדיקות דם תקינות.׳

יתכן כי את סובלת מרפלוקס קיבתי-ושתי או מאטימות אפית ונחרת לילה ,המייבשות את הפה בלילה. גשי להבדק ע"י רופא אא"ג. בהצלחה!

מנהל פורום בלוטות הרוק