בלוטות רוק מוגדלות לפעמים

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

06/11/2022 | 20:03 | מאת: שרית

שלום רב התינוק שלנו בן שלושה חודשים מגיל חודש וחצי שמנו לב שהבלוטות רוק בצידי הפה התנפחו הרופא משפחה לא ידע להגיד מה זה ואמר לעקוב.. מאז זה בא והולך אך עדיין יש נפיחות.. יש לציין שהרופא נגע בזה עם מקל והנפיחות נכנסה פנימה ואז שוב חזרה האם ניתן לדעת מה זה? ולמי צריך לפנות?

שרית שלום! לא ברור מי החליט שמדובר בבלוטות רוק נפוחות (ממש לא שכיח). ממליצה להבדק ע"י רופא אא"ג מומחה לילדים או במומחה למחלות בלוטות הרוק. בהצלחה!

מנהל פורום בלוטות הרוק