הרגשת צמא ויובש בפה הגורמים

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

19/09/2022 | 11:33 | מאת: אני

כבר כמעט שנה אני מרגיש יובש בפה אני שותה ליטר וחצי בבוקר ועדיין מרגיש צמא ככה כל היום מה יכולה להיותהסיבה לכך? יש להגיד שאני לוקח תרופות פסיכיאטריות סרקוול 150 מג ולוסטרל 150 מג וגם בונדורמין וקלונקס וטונייט לשינה

תחושת יובש פה כה קשה, כפי שאתה מתאר, ככ"הנ אינה נובעת מבעיה ראשונית בבלוטות הרוק. עליך לפנות לרופא משפחה לבירור בדיקות דם כולל רמת סוכר והמוגלובין מסוכרר. תרופות פסיכיאטריות מסוימות יכולות להפחית את הפרשת הרוק, אך לא במידה שאתה מתאר. במידה ובדיקות הדם תקינות,פנה לבדיקת רופא בריאות הפה/פה ולסת. בהצלחה!

מנהל פורום בלוטות הרוק