כריתת בלוטת הפרוטיס השמאלית, קשיי נשימה

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

15/09/2022 | 15:28 | מאת: ניצן

היי, לפני שמונה חודשים עשיתי ניתוח לכריתת בלוטת הפרוטיס השמאלית בעקבות גידול שפירי שהיה לי בתוכה. בחודשים לפני הניתוח היו לי קשיי נשימה קלים שהתבטאו בתחושת חנק ורעב לאוויר, בלי שמצאו את הסיבה לזה, בחודשים לאחר הניתוח הקשיי נשימה הכפילו את עצמם וגם עוצמתם, רציתי לדעת עם יכול להיות איזשהו קשר בין הכריתה של הבלוטה לבין הקשיי נשימה שאני חווה. ( בלי קשר יש לי קושי בבליעה של אוכל שאני מרגיש שאוכל לא יורד חלק בגרון וצריך שאני אעשה תחושת בליעה כמה פעמים שהוא ירד בגרון

15/09/2022 | 15:31 | מאת: ניצן

אציין שגם יש תמיד תחושת של משהו תקוע בגרון( כנראה לחה, וכחכוח לא פוסק. בן 20

ניצן שלום! איני רואה קשר בין הניתוח עצמו לקשיי נשימה. ממליצה לפנות לרופא משפחה לבירור נוסף. בהצלחה!

מנהל פורום בלוטות הרוק