תוצאות US בלוטת הרוק

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

25/08/2022 | 19:17 | מאת: הדס

בעקבות נפיחות בבלוטת הרוק השמאלית הופניתי לאולטרה סאונד. בתשובה נרשם: פרוטיס שמאל הודגם במרקם בלתי אחיד עם הרחבה בצינורי הרוק עד 0.39 ס"מ, ללא סימנים של אבן. מה המשמעות של התוצאות?

הדס שלום! ממצאי הבדיקה יכולים להתאים לבעיה חסימתית/דלקתית כרונית בבלוטה. אנא פני להמשך בירור וטיפול מומחה למחלות בלוטות הרוק. בהצלחה!

04/09/2022 | 18:35 | מאת: הדס

קיבלתי הפניה לרופא פה ולסת. האם זאת ההתמחות הנכונה? (אני רואה שאת רופאת אא"ג)

ישנם גם רופאי פה ולסת שעוסקים בבלוטות רוק. ממליצה לברר, האם הרופא אליו את פונה מומחה למחלות בלוטות הרוק.

מנהל פורום בלוטות הרוק