נפיחות כמו צינורית מתחת ללשון וטעם מלוח

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

11/08/2022 | 06:54 | מאת: דש

שלום, מזה שבוע שיש נפיחות מתחת ללשון, בחיל התחתון הנפיחות היא בצד ימין באחת הכדוריות של בלוטת הרוק. זה נראה כמו צינור קטן וגודלו משתנה. ביקרתי אצל רופאת המשפחה, לטענתה זה מחיידק בגרון או מהקורונה. באופן כללי, הכדורית הזו נוטה להתנפח מידי פעם אבל זו פעם ראשונה שהיא מתנפחת לצורה של צינור. כשאני סוחטת את בלוטת הרוק, יוצא נוזל שקוף לבן מלוח. מה עליי לעשות בכדי לטפל? כרגע אני נוטלת אנטיביוטיקה בגלל שיעול וצרידות בגרון

שלום! כמובן, שלא ניתן לאבחן או להסביר על טיפול באמצעות הפורום. התופעה שאת מתארת יכולה להתאים לחסימה של בלוטת רוק, אך עליך להבדק עי רופא מומחה לענין זה. בהצלחה!

מנהל פורום בלוטות הרוק